food

Food

Binnen de voedingssector is voedselveiligheid erg belangrijk. Uiteraard hebben we hier de wettelijke regels te hanteren maar willen we tegelijk ook imagoschade, terugroepacties en claims voorkomen. Kortom een gedegen registratie en bewaking van kritische controlepunten is een must! Met onze systemen meten, registreren en bewaken wij temperatuur, rel. vochtigheid, CO2, druk (-verschil), deur open/dicht, etc. tijdens productie, transport en opslag. Wij geven u inzicht in deze kritische parameters en waarschuwen zodra het fout gaat, 24/7 online, 100% zekerheid.  
 

 

Data-analyse

Naast stand alone temperatuurbewaking (met/zonder printer) bieden wij ook complete systeemoplossingen van Euroscan voor het meten, registreren én analyseren van productie-, opslag- én transportdata via de bekende Dedicated Short Range Communication (DSRC) standaard. Onze oplossingen zijn volledig geïntegreerd en komen uit eigen keuken, daarom kennen wij geen compatibiliteitsproblemen. Door toepassing van standaard application programming interfacing (API) zijn onze systemen bovendien makkelijk te integreren met andere back office systemen voor o.a. kwaliteitsbewaking en/of planning. 

Monitoring

Nog meer zekerheid bieden wij door realtime monitoring. 24/7, altijd en overal inzicht in uw productie-, opslag- én ladingcondities en met de GPS-optie weet u exact waar een voertuig en/of lading zich bevindt. Bij een calamiteit bent u in “no time” weer “in control”. Niet achteraf pas merken dat er iets fout is gegaan maar direct actie en uw waardevolle goederen redden, dat maakt het verschil. 

Recording & printing

Tijdens het vervoer van voedingsmiddelen is een gedegen temperatuurbewaking van groot belang. Hiervoor leveren wij de stand alone recorders van Euroscan. Deze temperatuurrecorders zijn uitgerust met een geïntegreerde, thermische, printer voor een optimale betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en is onderhoudsarm.  Direct bij het lossen van de goederen print u een bon met de belangrijkste informatie van de afgelopen rit. 
 

 

 

 


Realisatie: Nederland-Site