reefer & truck

Reefer & Truck Data

Koelmotordata geeft u een duidelijk beeld van de performance van uw koelinstallatie. Belangrijke parameters zoals draaiuren, olietemperatuur, brandstofniveau, koelmotorinstelling (star/stop, continu, etc.) en onderhoudsinterval helpen u de koelinstallatie goed te beheren en optimaal te benutten. Deze data is real time inzichtelijk en zo haalt u het maximale uit uw koelinstallatie. Indien nodig past u de koelmotorinstellingen op afstand aan. 

 

Eén totaalsysteem 

Het geïntegreerde totaalsysteem voor reefer monitoring van ORBCOMM en Euroscan is makkelijk te combineren met onze systemen voor temperatuurmonitoring en security. Onze hardware en software komen uit één hand, dus geen compatibiliteitsproblemen. Door toepassing van standaard application programming interfacing (API) zijn onze systemen bovendien makkelijk te integreren met uw eigen systemen voor bijvoorbeeld kwaliteitsbewaking of planning. 

Truckdata recording

Ook voor de installatie van truckdata recording systemen kunt u bij ons terecht. Hiervoor werken we samen met toonaangevende partners zoals ORBCOMM en Euroscan die daarvoor de hardware leveren. Ervaren installateurs monteren deze hardware in uw trucks en koppelen deze aan het eigen softwaresysteem. Zo heeft u één geïntegreerd systeem en alle mogelijke data op één en dezelfde user interface. Het installeren van truck data recording systemen is altijd maatwerk. Wij hebben evaring met vele soorten systemen en vele soorten trucks. Bij calamiteiten bieden wij een hotline die 24 uur per dag bereikbaar is en die u direct doorverbindt met één van onze specialisten. 

Datarecording & –analyse

Met de volledige geïntegreerde systeemoplossingen van Euroscan volgt u de condities en performance van uw koelmachines via datarecording, –opslag  en –analyse. U kunt (onderhouds)rapporten samenstellen, die op vastgestelde tijden verstuurd worden. Daarmee optimaliseert u het gebruik en onderhoud.  

Online monitoring

Onze online oplossingen bieden naast meten, registreren én analyseren ook de mogelijkheid tot realtime monitoring. Daarmee weet u elk moment van de dag alle vervoerscondities en koelmotordata. U kunt direct ingrijpen of bijsturen bij calamiteiten. De betrouwbaarheid is hoog, evenals de uptime. Daarmee is het systeem ook ideaal voor transport over lange afstanden en onbewaakt transport zoals door de lucht, over het water of spoor. 

 


Realisatie: Nederland-Site