security

Safety & Security

Transport en opslag van diefstalgevoelige producten vragen een gedegen ladingbeveiliging. Ladingdiefstal blijft een groot probleem voor transportbedrijven en verzekeraars. Wij leveren van geavanceerde elektronische pensloten op afstand te bedienen via onze webportal tot het zwaardere hang- en sluitwerk. Van truck, trailer, reefer, container, boot, trein of vliegtuig, wij leveren u de juiste sloten en grendels van WABCO OptiLock. Moet u sigaretten, medicijnen, electronica of juwelen vervoeren conform TAPA of PDA dan bieden wij de juiste oplossing.

U wilt weten waar uw vracht zich bevindt, of de chauffeur een ongeplande stop heeft gemaakt en of de deur open is terwijl hij dicht hoort te zijn. Indien nodig wilt u kunnen ingrijpen, al dan niet via een veiligheidsdienst. Wij geven u realtime inzicht in deze, voor u nu nog, onzekerheden!

 

De geïntegreerde systeemoplossingen van ORBCOMM en Euroscan bieden niet alleen een optimaal gevoel van zekerheid, ze combineren het beste van security, telematica en temperatuurmonitoring. Daardoor heeft u geen aparte oplossingen nodig voor verschillende typen vrachten; met één systeem brengt u veilig een vracht sigaretten naar Spanje en neemt u voedselproducten mee terug.

 

Realisatie: Nederland-Site