Euroscan

EUROSCAN

De ORBCOMM Euroscan Group is dé onbetwiste marktleider op het gebied van high end telematica. Temperatuurbewaking, voertuigvolgsystemen en complete systeemoplossingen voor truck- & reeferdata inclusief (twee-weg-) communicatie zijn hun specialisme. Transport, klein of (extreem-) groot, over land, weg, water, spoor of door de lucht, met Euroscan is dit 24/7, realtime onder controle! 

 

EUROSCAN X3 Temperatuurrecorder

Datarecording en online monitoring begint bij de Euroscan X3,  de basis voor Euroscans modulaire systeemwereld. Deze nieuwe generatie stand alone temperatuurrecorders, 

die geschikt zijn voor cabinemontage of buitenopbouw, bieden groot gebruiksgemak en zijn uitgerust met een geïntegreerde printer. De printer werkt op thermische basis en is daardoor betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk Euroscan X3 wordt wereldwijd ingezet bij het transport van voedingsmiddelen, farmaceutische producten, levende dieren, chemicaliën, bloemen,etc. Enkele belangrijke voordelen van de X3 temperatuurrecorder zijn:

 • gebruiksgemak door groot display en grote toetsen;
 • onderhoudsvrije, thermische printer, eenvoudig te bedienen;
 • geschikt voor alle merken voertuigen en koelmachines;
 • modulaire systeemstructuur gecombineerd met een open concept;
 • voor laadruimten met één of meer compartimenten biedt de X3 vier  alarminstellingen voor elk compartiment;
 • registratie van deuropening, ontdooicyclus, koelmachineactiviteit etc.
 • gecertificeerd voor EN 12830, 92/1/EEC, TLMV en E4 type app. 95/54/EEC
 • conform EN 13486, 37/2005 & 2.2.2005, 852/2004 & 1.1.2006, 93/43/EEC

 

Euroscan MX2

De Euroscan MX2 is een speciale communicatiemodule, een procesor die data niet alleen opslaat maar ook verzendt voor een betrouwbare monitoring. Deze nieuwe generatie multifunctionele recorders is perfect voor de controle en bewaking van kritische systeemparameters en biedt bovendien de flexibiliteit voor integratie met externe informatie- en communicatiesystemen. Deze flexibiliteit maakt de Euroscan MX2 ideaal voor elke maatwerkoplossing. De Euroscan MX2 kan geïntegreerd worden met diverse koelsystemen, asset management oplossingen, Euroscans X3 temperatuur bewakingssystemen, DataCold Recorders, TK Transcan Recorders en vele andere systemen van derden. De Euroscan MX2 kent verschillende communicatieprotocollen zoals Bluetooth, Satelliet, GPS, GPRS, CAN en RS232.

COLD CHAIN VIEW

Het bewaken van de gehele (koel-)keten met Cold Chain View geeft u alle belangrijke informatie over uw product binnen de koelketen, van de producent tot het winkelwagentje van de eindklant. Onafhankelijk van de toestand van uw product, bevroren of bij kamertemperatuur vervoerd, levende dieren of vleesproducten- U krijgt een uitgebreide controle van het vervoer en de opslag,  van de productie tot de levering aan de consument.

Profiteer van de geavanceerde beveiligde datasystemen ontwikkeld door Euroscan. Kies voor een totale controle van uw vervoer en opslagprocessen. Geniet van de luxe van een systeemoplossing,  die cruciale informatie, automatisch aan de juiste mensen, op het juiste moment beschikbaar stelt.

Producent en vervoerder

Biedt uitgebreide temperatuurbewaking van productie- en opslag locaties met geautomatiseerde externe alarm tot  het moment van transportoverdracht.

Lang afstandsvervoer

Temperatuurbewaking, voertuiggegevens, veilig laden. Naleving van alle toepasselijke internationale voorschriften. Real-time positie biedt nauwkeurige aankomsttijden bij de distributiecentra, dit spaart tijd en geld.

Distributiecentra

Getimede aankomst- en vertrektijden verhoogt de efficientie. Constante bewaking van de goederen in het magazijn tot  het moment van levering.

Lokale distributie

Nauwkeurige routeplanning om u wagengebruik te optimaliseren. Verbeterde wagens-en chauffeurs inzet en verlaagt brandstofverbruik. Preciese levertijden bij de eindklanten en natuurlijk temperatuurbewaking.

Detailhandel

Detailhandel, ziekenhuizen, scholen etc., profiteren van betrouwbare en naukeurige leveringen zodat ze hun prestaties tegenover hun klanten kunnen verbeteren. De volledig temperatuurbewaking   van de opslagruimte, koelcellen naar koelkasten loopt ook hier door. Eigenschappen

 • Directe informatie
 • Temperatuurgegevens en alarmen
 • Realtime positie
 • Stop- rust- en oponthoudsduur
 • Doel / werkelijke route vergelijking
 • HACCP rapporten
 • Documentatie die betrekking hebben op hele koelketen
Realisatie: Nederland-Site