WABCO OPTIlocks

WABCO OptiLock 

WABCO OptiLock heeft zich door de overname van Trans-Safety LOCKS een leidende positie verworven in het produceren van hoogwaardige anti-diefstal- en alarmeringssytemen, mechanische & electronische sloten en grendels voor de transportsector. Vanaf 2007 is WABCO OptiLock (Trans-Safety LOCKS) lid van de TAPA. Grotendeels zijn alle onderdelen en systemen voorzien van een certificering conform VdS en/of SBSC. 

ELB-Lock

Het electronische vergrendelsysteem ELB-Lock is het meest geavanceerde vergrendelsysteem van dit moment. De ELB-Lock is te bedienen vanaf de thuisbasis, met een keypad op de deur of via een afstandbediening. Door de ELB-Lock te koppelen aan de telematica van Euroscan ontstaat er een compleet systeem dat aan alle eisen voldoet conform o.a. BAT V1. De ELB-Lock is compleet waterbestendig en doorstaat de zwaarste mechanische krachten, tot wel 4000kg. Ontwerp, electronica en behuizing is volgens de nieuwste technieken en conform automotive standaard geproduceerd. De systemen zijn voor zowel 12 VDC als 24VDC gebruik. De ELB-Lock is te koppelen via RS232, RS485, CAN-bus, etc. aan de centrale stuurunit en uit te breiden met extra sensoren zoals een lichtsensor, bewegingsmelder, etc. 

Mechanische sloten & grendels

WABCO OptiLock heeft een heel portfolio aan mechanische sloten en grendels. Voor elke toepassing is er wel een oplossing. Van deurgrendel tot hangslot en van King Pin-slot tot disselgrendel. Grotendeels zijn de sloten en grendels voorzien van de nodige certificering conform VdS en/of SBSC. 

Realisatie: Nederland-Site