Service & support

Twentepoort oost 61-16
7609 RG Almelo

+31 (0)85 4867620
info@mateba.nl
www.mateba.nl

100% zekerheid

Wij verzekeren u 100% zekerheid en betrouwbaarheid. Alles valt en staat met een gedegen projectmanagement. Het gehele traject van vooronderzoek, mapping, montage, installatie, instructie, validatie, service en support moet passen. Keer op keer zetten wij ons optimaal in om u volledig te ontzorgen.

Support & SLA (Service Level Agreement) 

Om nauwkeurig en betrouwbaar te kunnen werken heeft elk systeem zijn periodieke service & onderhoud nodig. Elk systeem heeft zo zijn specifieke eigenschappen en serviceniveau. Of het nu gaat om de systeemoplossingen van ORBCOMM / Euroscan in transport of WABCO OptiLock in de ladingbeveiliging wij bieden u maatwerk zoals u dat wenst. Bij ons heeft u de keuze uit een brons, zilver of goud SLA. Alle service & onderhoud leggen we vast en is traceerbaar. Indien gewenst verzorgen wij een rapportage voor uw eigen kwaliteitssyteem.

Mapping

Voor sommige systemen is een nauwkeurig vooronderzoek van belang. Dit kan voortkomen uit eigenbelang, de wens/eis van de klant of uit wetgeving. Met al deze facetten houden we rekening bij het bepalen van de warme en koude punten, het aantal meetpunten per volume, alarminstellingen, etc. Dit kunnen we tevens door de jaargetijden heen bepalen (GDP/IQ). Samen met u bepalen hoe we de mapping uitvoeren, hoe we het geheel in kaart brengen en vastleggen. Wij mappen zowel mobiele (transport) als stationaire (koel-/vriescel, productieruimte, magazijn, etc.) toepassingen.

Kalibratie

Om een juiste werking en nauwkeurigheid vast te stellen is een goede, periodieke kalibratie noodzakelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en houden hierbij weer rekening met de wensen, eisen en/of wettelijke voorschriften. De kalibratie kan vooraf aan installatie in ons eigen servicecentrum maar ook op locatie.

Validatie

Wij kunnen valideren conform FDA 21CFR11. In samenwerking met een gecertificeerde en geaccrediteerde partner verzorgen wij de gehele IQ/OQ aan huis. Hierbij werken t.a.t. nauw samen met uw interne systeembeheerder en kwaliteitsverantwoordelijke. Een standaard validatie bieden wij tegen een vaste prijs aan. Uiteraard is het ook mogelijk om hierin maatwerk te leveren.     

Montage & installatie

Voor de montage van de hardware en installatie van de software zetten wij onze eigen servicemedewerkers in of werken wij samen met goed getrainde partners. Inmiddels beschikken wij over een betrouwbaar servicenetwerk, inzetbaar door heel Europa

Realisatie: Nederland-Site